Criza economica si…

Desi ma “mananca degetele” sa dezbat cateva din consecintele crizei economice si de ce se propaga in toate domeniile, nu am s-o fac fiindca ar insemna sa reiau cele spuse intr-un alt articol si nu are rost.

Doar ca azi- dimineata, la metrou fiind, citeam o stire conform careia Voltaj au lansat un nou videoclip. Este, totusi, ceva special la videoclipul in discutie- a fost filmat cu… telefonul mobil.

Ma gandeam, in prostia mea… cat de mult s-a propagat criza asta economica (bat-o vina! 🙂 ). A inceput cu imobiliarele, apoi bancile… a continuat cu industria (in special cea auto), a ajuns pana si in Formula 1 (citeam acum vreo luna cu bugetele echipelor pentru sezonul 2009 au fost reduse drastic); astazi citeam in wall-street ca in primele luni din 2009 va scadea consumul de bauturi alcoolice, in Romania, cu 20 %(!). 🙂 Dar… cine se astepta ca aceasta criza sa cuprinda pana si industria muzicala din Romania…? 🙂 Adica, va dati seama… trupele nu isi mai permit nici sa angajeze un cameraman, in incercarea de a reduce costurile pe cat posibil. 🙂

Ma intreb ce o sa se intample pe viitor… Vom merge la cinema sa vedem filme filmate cu ajutorul unei camere digitale… ? Pictorii vor folosi traditionalele “blocuri de desen” pe care le foloseam si noi prin scoala generala…? 🙂 Cine stie…

In final, va recomand cu toata caldura, un articol genial (dupa mine, cel putin) despre rolul femeii in evolutia umanitatii, de pe blog-ul “despre om” (detinatorul este Mihai, care isi mai exprima parerea, din cand in cand pe blog-ul de fata 🙂 )

Advertisements
This entry was posted in viața de zi cu zi and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Criza economica si…

 1. ketherius says:

  Existau si alternative mai bune decat telefonul mobil. Sincer, cred ca filmarea cu telefonul a facut parte din viziunea artistica a autorului.

 2. Vladi Martinus says:

  O replica cunoscuta ar fi “no shit, Sherlock!” 🙂
  Aveam o presimtire ca nu o sa prinzi tonul umoristic al articolului, Ketherius 🙂
  Da, stiu ca este viziunea artistului (desi tind sa cred ca este vorba de bani, din moment ce peste tot apare si numele companiei de telefonie mobila cu care au “colaborat” pentru realizarea clipului).
  Incep sa cred ca articolele pe care le scriu au un ton mult prea serios si prea sobru 🙂

 3. Vladi Martinus says:

  O replica cunoscuta ar fi “no shit, Sherlock!” 🙂
  Aveam o presimtire ca nu o sa prinzi tonul umoristic al articolului, Ketherius 🙂
  Da, stiu ca este viziunea artistului (desi tind sa cred ca este vorba de bani, din moment ce peste tot apare si numele companiei de telefonie mobila cu care au “colaborat” pentru realizarea clipului).
  Incep sa cred ca articolele pe care le scriu au un ton mult prea serios si prea sobru 🙂

 4. Mihai says:

  Vladi, am vazut si eu clipul. Mai bine zis inceputul lui… Hai sa zicem ca treaca de la noi orice, doar ca mi se pare f.f.f prost 🙂 Cadre aiurea and stuff… Ma rog… Da, e nasol si cu criza asta economica… nu stiu insa cat e criza reala si cat e criza de nervi… 🙂 eu ma gandesc ca multe sunt decizii reale, dar multe sunt facute si ca masura de prevedere, ca nu se stie ce urmeaza… cat despre articolul de pe blog, si eu iti apreciez posturile. bafta!!

 5. Vladi Martinus says:

  Criza de nervi..hahaha! tare asta, Mihai! 🙂

 6. Adi says:

  La Buzau se deschide supermagazin dupa supermagazin. Nu vad unde e criza atit de mult laudata… Mie mi se pare ca e o facatura de inalt si larg nivel criza asta. Comparati cu criza din 1933. E altfel azi, dar cred ca si atunci a fost tot din cauza lacomiei si luptei pentru putere a celor cu bani si influenta. Cred ca e o criza montata, generata si mediatizata exact de cei care vor sa ne si salveze de ea, chipurile.
  Am scris mai multe la http://adim.astrele.ro/content/view/79/1/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s