george becali si… nimic

Credeam, poate, multi dintre noi ca era blaturilor in fotbalul romanesc a cam trecut. Dar dupa meciul dintre Gloria Buzau si Steaua, iata ca acest Becali are tupeul nesimtit (sau prostia) de a spune in gura mare ca acest meci trebuia sa fie aranjat dinainte, sa fie castigat de Steaua, Cu alte cuvinte, BLAT. Ce ma sperie pe mine nu este neaparat blatul in sine, ci faptul ca Becali a strigat in gura mare ca meciul trebuia sa fie aranjat dinainte, dar nimeni de la Liga sau de la Federatie nu a avut inca nici o reactie. Poate ar trebui sa se denunte singur Becali ca cineva sa si faca ceva. In primul rand, nu ar trebui sa se accepte ca o echipa din Liga 1 sa fie patronata de cineva care mai conduce inca o echipa in aceeasi Liga 1. Si era stiut de toata lumea ca Gloria Buzau este “satelitul” Stelei. In al doilea rand, cum se poate ca cineva sa aiba atata imunitate la orice fel de legi din Romania. Si aici nu ma refer doar la fotbal, ci si la alte incidente care l-au avut in rol principal, ca de exemplu faptul ca, in timpul alegerilor europarlamentare, cetateanul G. Becali a intrat in cabina de vot pesteun alegator si i-a spus sa voteze partidul sau. Culmea este ca, din nou, cetateanul Becali a recunoscut delictul si chiar spunea ca nu o sa-i faca nimeni nimic. Si cata dreptate avea! Pentru ce a facut el se face inchisoare in mod normal. Dar el este “Gigi” si, din informatiile mele, nici nu s-a pus inca problema vreunei urmariri penale in ce priveste respectiva intamplare.

Iata cum a ajuns un nimeni, (pardon, un oier) sa fie mai presus de legea din Romania si, in consecinta, mai presus de Constitutie…

p.s. am auzit comentariul lui la radio dupa meciul Stelei la Buzau in care spunea ca se simte atat de tradat si ii e atat de rusine incat nu mai merge la intalnirile cu primul- ministru al Angliei si cu ministrul de externe din aceeasi tara. hai sa fim seriosi, dom’le! A gasit scuza perfecta. Eu unul nu cred ca urma vreo intalnire cu cei doi, insa nu ma pot pronunta. Si daca era sa mearga, nu vad ce ar putea el discuta cu acei oameni- poate vrea marea britanie sa investeasca in oile de la noi si becali s-a oferit sa-i ajute; cine stie?

Ma bucura, insa, ca romanii i-au dat, totusi o lectie atunci cand partidul sau nu a intrat in parlamentul european, desi era atat de increzator! ma bucur ca, macar, noi oamenii putem sa-l sanctionam pe acest nimeni

Advertisements
This entry was posted in politică, sport and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to george becali si… nimic

  1. Jazz Face says:

    Sa nu fii prea indarjit in ceea ce spui pentru ca, dupa cum stii, un comentariu despre un asemenea personaj nu poate schimba multe. Dar este un inceput. Si dupa cum ai zis, faptul ca nu a iesit partidul “dumnealui” la alegerile europarlamentare inseamna, poate, ca si altii gandesc un pic ca tine, sau macar aproape, deci un alt inceput. Eu una nu vad mare continuare la inceputurile astea, iar in momentul in care li se ineaca malurile, poti sa ignori, dar cred ca asta e sfarsitul (cel slab, nu cel victorios).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s